Lighting-Gallery.net

General => Suggestions => Topic started by: RCM442 on July 28, 2016, 09:02:00 PM



Title: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on July 28, 2016, 09:02:00 PM
The other bug reports thread has become very large, so I have made a new one.
With that said, post any bugs you encounter here!


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on July 29, 2016, 09:17:19 AM
Another Bug: In this photo (http://www.lighting-gallery.net/gallery/displayimage.php?pos=-49965), AngryHorse commented on it, however, he only signed up recently, while it shows that he commented on 2011, even though he did not exist that long ago.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on July 29, 2016, 09:30:18 AM
Angryhorse is a former user of LG that had the username Linear_SLI. The administratots merged the new account with the former account.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on July 29, 2016, 09:39:48 AM
Interesting.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on August 05, 2016, 04:04:32 PM
I'm getting an error that SMF can't connect to the database. Maybe a DDoS attack?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on August 05, 2016, 04:13:33 PM
I'm getting an error that SMF can't connect to the database. Maybe a DDoS attack?
If it was a DDoS attack the site wouldn't be working at all.
It seems to be working now, what were you trying to access anyway?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on August 05, 2016, 04:14:04 PM
I'm getting an error that SMF can't connect to the database. Maybe a DDoS attack?
If it was a DDoS attack the site wouldn't be working at all.
It seems to be working now, what were you trying to access anyway?
The Home page.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on August 05, 2016, 04:17:51 PM
It's working now, but I did see an error, sometimes the server can go down for a second and cause that, we should be protected from a DDoS attack so it's not going to be that.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on August 05, 2016, 04:27:41 PM
It's working now, but I did see an error, sometimes the server can go down for a second and cause that, we should be protected from a DDoS attack so it's not going to be that.
This likely doesn't happen often.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on August 08, 2016, 11:41:05 AM
The calendar has now disappeared, what happened?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on August 08, 2016, 12:03:30 PM
No birthdays, so it's not going to show at the bottom, it's at the top in the navigation bar where it always has been. Not a bug at all.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on August 08, 2016, 12:04:58 PM
No birthdays, so it's not going to show at the bottom, it's at the top in the navigation bar where it always has been. Not a bug at all.
Oops. I thought you could always access it, at the bottom with the forum info.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Patrick on August 10, 2016, 08:13:54 PM
The comment box expansion issue for IE (http://www.lighting-gallery.net/index.php?topic=1251.msg36813#msg36813) reported by rjluna2 is now fixed.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on August 11, 2016, 11:19:09 AM
The comment box expansion issue for IE (http://www.lighting-gallery.net/index.php?topic=1251.msg36813#msg36813) reported by rjluna2 is now fixed.

Thanks, Patrick :) That fixed the problem.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on August 13, 2016, 06:54:40 PM
Another Bug: If you try to view a photo album in Who's Online, it says that there are no photos to display. But if you click the album in the file tree thing, it displays the photos.
Another Bug: Links in album descriptions have weird spacing.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on August 25, 2016, 10:08:58 AM
Another Bug: Accents in photo titles don't show correctly.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on September 22, 2016, 12:11:12 PM
I noticed that when on mobile, if you press/tap/click the three bars at the top right of the page, it sends you to the login page, even when you are already logged in.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on September 22, 2016, 04:55:55 PM
Here's a workaround, tap and hold it until you get the dialog box asking what you want to do with the link, then tap your back button


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on September 22, 2016, 07:57:10 PM
But the menu also appears when you get to the login screen, but I think I pressed something else so it didn't show up in the photo.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on September 25, 2016, 03:58:08 AM
There is a problem with the time of picture comments, as it is shown according to the current forum time, even if I'm online. I except that when I'm online in the site, the times of the picture comments, would be shown according to the setted Time Offset in my profile, so if the Time Offset is setted to the time zone of Israel, so the time of picture comments would be shown according to Israel time.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Danny on September 26, 2016, 04:55:08 AM
Hello ive noticed recently that on mobile the picture sections dont always swipe left and right, only sometimes. Im not sure if thats just happening to me, may be my mobile or its a bug. Is anyone else aving this issue? It only seems to be since the home page changes


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on September 29, 2016, 06:30:32 PM
I also noticed that photos that appear to be members only show up in the index's last comments area, but not in the last comments page.
It confused me because photos appeared to be suddenly invisible, but then showed up again.
This is when you are logged out, but everything is fine when logged in. I saw this happening for Keiron's photos.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on September 30, 2016, 05:07:10 AM
Was it at the forum page that you have problem with a picture?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on September 30, 2016, 06:48:43 AM
I think so.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on September 30, 2016, 09:47:08 AM
The forum and the gallery page probably once a separate domain name.  When it was merged, some of the encoded link could not find the old domain name.  That was never resolved.  Just go to the gallery page when you want to see member's galleries.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: fluorescent on November 15, 2016, 08:23:53 PM
Links when coming here from Google don't seem to work properly, for example:

Search Google for 'Philips H2865', the first result is a link to a picture I uploaded. Click the link and you end up not on that picture, but simply on the 'Gear' page overview.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on November 15, 2016, 09:56:15 PM
Links when coming here from Google don't seem to work properly, for example:

Search Google for 'Philips H2865', the first result is a link to a picture I uploaded. Click the link and you end up not on that picture, but simply on the 'Gear' page overview.
That is the thumbnail page for gear, it's showing that it was at one point on that gallery page at one point, but google doesn't update the search index as fast as things get uploaded here.
Not much can be done about that I don't think.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on December 28, 2016, 09:14:33 AM
Something goofy is happening, FLPAstreetlights' gallery is not working correctly.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on December 28, 2016, 09:43:19 AM
I used the gallery search (Selected only "Owner name") to see what wattMaster means:
Looks like he left LG and closed his account...


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: sailormoon_01_uk on February 10, 2017, 08:00:39 AM
I have tried uploading 2 x Photos today, forst photo uploaded with no Problems , BUT, when I put in the relevant details, Description, the Click on the Continue Button it then shows Your description is insufficient. Please provide an expressive Description. Why is this?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Patrick on February 12, 2017, 04:17:26 PM
Oops, fixed that.  I did put in stricter rules, which are still in place.

1.  The title must be five characters or more in length, and contain at least one two-letter (or longer) word.
2.  The description must be ten characters or more in length, and contain at least one three-letter (or longer) word.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: paintballer22 on February 27, 2017, 08:29:48 PM
I can't view any pictures when I am on mobile phone I only see the album cover photos, when I select the album no pictures come up.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on March 11, 2017, 08:53:06 AM
There seems to now be a bug that causes some gallery photos to now be upside-down on my iPad, maybe it's because of the new software?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Lodge on March 11, 2017, 11:58:04 AM
And the post count seems to be slow updating, not really a major issue it seems to update in the next day or two.. 


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Patrick on March 12, 2017, 12:53:36 PM
There seems to now be a bug that causes some gallery photos to now be upside-down on my iPad, maybe it's because of the new software?

So it turns out that after switching to ImageMagick (http://www.lighting-gallery.net/index.php?topic=5457.0), the EXIF orientation flag was no longer being wiped out after rotating the image.  Most browser ignore the orientation property, so photos would appear as expected anyway.  Mobile Safari is an exception, and as a consequence, the images would be effectively rotated twice.

I've added an argument to ImageMagick's converter to clear out the orientation tag, and updated pictures uploaded within the past week.  The orientation tag certainly is a pain.  It made things easier for camera makers, but harder for everyone else.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on March 14, 2017, 12:00:11 PM
The website is slow like (...). One of the tabs in my Firefox that I opened to get into the forum, even resulted in a server connection error problem.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on March 14, 2017, 02:37:57 PM
Seems fine to me ???

Connectivity at the Atlanta area seems to be okay to me :-\


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on June 20, 2017, 01:48:36 PM
On my tablet, photo comments look a little weird.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on July 03, 2017, 06:33:04 AM
那是因为要显示图片,我的电脑手机都会这样,我也不知道咋回事。


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on July 06, 2017, 08:37:51 AM
Now,in china self in this site is not normal,you can see...


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on July 06, 2017, 08:47:29 AM
Are you use Google Chrome?

您是否使用Google Chrome?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on July 06, 2017, 08:49:57 AM
Google chrome has been blocked by GFW!


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Lodge on July 06, 2017, 06:57:19 PM
Google chrome has been blocked by GFW!

Do VPN's work to get past the GFW ?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on July 10, 2017, 07:35:28 AM
LG is horribly slow, sometimes ends with an error message from the web browser.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on July 10, 2017, 07:51:56 AM
It is normal for us to visit LG in China now. It was estimated that the last 77 incidents led to abnormal access.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on July 10, 2017, 11:59:36 AM
那句话当我没说,之前是偶尔打不开,现在已经完全打不开了,我现在是用的手机翻过GFW来回的贴。中国政府,你们再怎么监视我也没有用,我必须把奸商用铝线制作镇流器的事实告诉全世界的灯具收藏爱好者,中国飞利浦现在也是用铝线做镇流器,我也不知道这个网站得罪了谁,为什么不允许我们中国的灯具收藏爱好者访问?别他妈给脸不要脸行不?

That sentence when I had said before is occasionally not open, is now fully open, I am now using mobile phone over GFW and paste, China government, and then how you watch me is useless, I must have made the ballast with aluminum profiteers tell lamps of enthusiasts from around the world (...), don't give face shameless line?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on July 10, 2017, 03:38:14 PM
The second picture is for the forum with the different domain name that was originally created before switching over the current domain name.  That is why we have some broken link on some pictures and smiley pictures.

(Google Translate:) 第二张图片是针对论坛,在切换当前域名之前,最初创建的域名不同。 这就是为什么我们在一些图片和笑脸图片上有一些破碎的链接。


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on July 10, 2017, 05:03:36 PM
我是试一下加密能不能打开,发现能打开,因为我不用这样的方式,我打开后还会和第一张图一样显示网络连接错误!


I'm trying to encrypt it. Can I open it and find it open? Because I don't need it. When I open it, I'll show the same network connection error as the first one!


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on July 13, 2017, 07:25:58 PM
Quote from: Men of God
Google chrome has been blocked by GFW!
That should be considered a good thing. In this case your government is protecting you from a piece of spyware!



------------------------
No problems for me getting on LG, speed is just fine.
Is it just members outside the US who are experiencing slowness?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on July 14, 2017, 12:57:39 AM
Google Chrome isn't totally considered spyware like this like Windows 10 (Adware), Babylon and uTorrent (Both malware). I think that blocking software and website and internet services by the government is a dictatorial act.
Even if Firefox is much better than Google Chrome, in terms of interface and security (Addons), there are still no reasons to block Google Chrome.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on July 14, 2017, 09:16:27 AM
Quote from: dor123
Google Chrome isn't totally considered spyware like this like Windows 10 (Adware), Babylon and uTorrent (Both malware). I think that blocking software and website and internet services by the government is a dictatorial act.
Even if Firefox is much better than Google Chrome, in terms of interface and security (Addons), there are still no reasons to block Google Chrome.
Chrome tracks what you do/go and reports it back to Google, thus it is spyware (although I believe there ways to disable it)
There's a reason I want nothing to do with Win 10 :)
I avoid the torrent things, in part because of their malware (and also because here in the US there is too much legal risk)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Lodge on July 14, 2017, 09:44:00 AM
If I recall correctly this is why the last bug report got shut down, so before the mods come in a shut it down and hand out warnings, we really should get it back on topic..

No bugs to report today, I booted them out of my fixtures last week with a little help from the garden hose.. 


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on July 14, 2017, 10:58:21 AM
Quote from: Lodge
No bugs to report today, I booted them out of my fixtures last week with a little help from the garden hose.. 
That's one of the reasons to have a garden hose :)

Whenever I've picked up old used fixtures that are all dirty/dusty/etc they aren't even allowed in the house or garage until they've gone out to the yard for hose treatment .lol. gotta remove all that dust, dirt, spiderwebs, etc. (ie a good cleaning & de-bugging)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on July 14, 2017, 08:57:48 PM
If I recall correctly this is why the last bug report got shut down, so before the mods come in a shut it down and hand out warnings, we really should get it back on topic..

No bugs to report today, I booted them out of my fixtures last week with a little help from the garden hose.. 
Feel free to talk about software in off topic  :)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: takemorepills on July 23, 2017, 05:04:27 PM
Men of God,

I used to live in China, and currently need to access Chinese websites, such as Chinese bank websites.

Due to the "Great Firewall" (金盾工程) internet access can be intermittent.

Recently, China (金盾工程) has strengthened restriction against VPN access and other work-arounds commonly used. This can possibly cause the issues you are experiencing.

I remember in early 2000's there was not much control of the internet in China, but recently I can not get much done between the USA and China internet.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on July 27, 2017, 10:29:08 AM
The Chinese government blocked the site again!


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on November 28, 2017, 07:52:46 PM
Now the Chinese government once again blocked the site, please pay attention to the upper right corner of the two phone screenshots, if not using VPN has been white screen, simply can not enter!


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Danny on March 01, 2018, 07:25:22 AM
Lately Iíve noticed the site is becoming very slow indeed. Iím not usually one to complain about things like this but when ever I click on a thumbnail on the gallery or any other buttons it just takes forever to change to that page it took me forever to upload a bunch of photos the other day. Also when you go into the gallery and click on MY Gallery it takes forever to bring up the photos. In fact the site is just slow in general as of late to be honest.

Thanks guys you do a good job


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Beta 5 on March 01, 2018, 08:02:07 AM
Yes I had noticed when clicking on My Gallery it takes forever to load that page.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: HomeBrewLamps on March 01, 2018, 10:56:46 AM
Yes I had noticed when clicking on My Gallery it takes forever to load that page.
Same, It took 3 minutes at one point just to load in a gallery!


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on March 01, 2018, 03:09:08 PM
Perhaps someone who administrate this site needs to flush the toilet? ???


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: F96T12 DD VHO on March 01, 2018, 03:37:17 PM
same with "My Gallery"


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on March 01, 2018, 07:32:02 PM
Slightly slow accessing 'my gallery' .. but not what I'd really call an issue.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on March 01, 2018, 07:45:48 PM
It's been slightly slow for me, but uploading photos seems to still be fast.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: MissRiaElaine on March 02, 2018, 10:36:36 AM
It's been slightly slow for me, but uploading photos seems to still be fast.
Same here, refreshing pages seems to take an age sometimes.

Incidentally, do you or anyone know where the hosting server is physically located..? I get Lansing, Michigan from the IP address, but that doesn't necessarily mean it's actually there. I once got told that the location of a server I was standing next to was located in the middle of the River Thames outside the Houses of Parliament  :D


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on March 02, 2018, 11:32:23 AM
According to whois lookup, the web leasing services is located at Florida ???


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: HomeBrewLamps on March 04, 2018, 05:12:30 PM
It appears when I comment on something it does not show up in recent comments.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: MissRiaElaine on March 04, 2018, 06:10:12 PM
It appears when I comment on something it does not show up in recent comments.
That can depend on where you're looking at last comments. If it's in the Off Topic section, for example, it won't show up in the rest of the gallery.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: HomeBrewLamps on March 04, 2018, 06:55:38 PM
That can depend on where you're looking at last comments. If it's in the Off Topic section, for example, it won't show up in the rest of the gallery.
I commented on stuff that was not in off topic section....


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: HomeBrewLamps on March 04, 2018, 06:59:37 PM
Something is really funky.... the album section is missing aswell... I don't think this is user side...


OH WELL DISREGARD THIS POST... I JUST SAW SITE NEWS ..  :P ::) BUT STILL WHY ARE MY COMMENTS NOT SHOWING?
..sorry for the caps....


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on March 05, 2018, 01:54:30 AM
Off-topic pictures and the comments for them, aren't visible in the main lighting gallery, in order to prevent them to mess up it. Most people comes here to see lighting and not other stuff.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on March 05, 2018, 07:22:50 AM
@Owen: The www.lighting-gallery.net and www.lighting-gallery.net/gallery are separate location.  That is why some of your comment at www.lighting-gallery.net are missing.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: F96T12 DD VHO on March 08, 2018, 11:22:34 AM
What's wrong with LG
When I pressed the pic that is what happend


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on March 08, 2018, 11:31:07 AM
What browser you use? I uses Pale Moon on Windows 7 SP1 32bit.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: F96T12 DD VHO on March 08, 2018, 02:08:10 PM
What browser you use? I uses Pale Moon on Windows 7 SP1 32bit.
This was a chromebook at school, the browser is Google Chrome


Title: LG main page broken?
Post by: merc on March 09, 2018, 01:05:15 PM
Yesterday I uploaded a single pic and it was in "Last Uploads" but wasn't shown in the main page "Last Additions". It appeared there some 10 minutes later.
Today I commented on a Beta5 picture. The comment appears in "Gallery -> Last Comments" but isn't visible in main page "Last Comments".
The "Last updated albums" strip doesn't appear on the main page.

It isn't browser specific - either Mozilla Firefox or Google Chrome show the same.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on March 09, 2018, 06:46:38 PM
This is due to the fact that it takes the site time to refresh itself after things are uploaded.


Title: Re: LG main page broken?
Post by: HomeBrewLamps on March 09, 2018, 10:19:25 PM



THE SITE IS LIGHTNING FAST!
whatever ya'll did worked!
Thankyou!!!


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wattMaster on March 16, 2018, 03:50:23 PM
I noticed that on this photo, the comment section is missing...
www.lighting-gallery.net/gallery/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-34523&pid=34523 (http://www.lighting-gallery.net/gallery/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-34523&pid=34523)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: MissRiaElaine on March 16, 2018, 04:21:27 PM

I noticed that on this photo, the comment section is missing...
www.lighting-gallery.net/gallery/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-34523&pid=34523 (http://www.lighting-gallery.net/gallery/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-34523&pid=34523)

I think that's down to the OP. You can choose whether to allow comments or not when you create an album, I believe.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on March 19, 2018, 06:33:01 PM
I noticed that on this photo, the comment section is missing...
www.lighting-gallery.net/gallery/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-34523&pid=34523 (http://www.lighting-gallery.net/gallery/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-34523&pid=34523)
members can turn off comments if they want.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on April 15, 2018, 03:54:19 AM
I wanted to upload a Youtube video, instead of immediately reach to the title and description page, the website didn't responded for several sec, and after this period:
(https://s19.postimg.cc/3r7oqfpb7/Blank_page_when_uploading_Youtube_videos.png)

Update: Fixed by itself by closing and reopening the uploading tab.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on April 16, 2018, 05:27:50 AM
Sometimes a page can be improperly loaded by the defective packet.  Like you did, just reload the request and that should remedy the fix.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: High Intensity on April 28, 2018, 09:07:22 AM
The attached photo is a bit too big and now anything outside of the page is no longer viewable because there is no left/right scroll bar nor is there anything else to make the rest of the page viewable (or at least on my PC i can't see the whole page).
Edit: sorry, my browser was glitched and so the page would not show up properly.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: LampLover on April 28, 2018, 03:59:42 PM
Error viewing pictures by GEm1000 (https://www.lighting-gallery.net/index.php?action=profile;u=294)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on April 28, 2018, 05:20:37 PM
Probably set by the user that is request not to be shown by anyone yet.  Or it was deleted by the user.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on April 30, 2018, 08:30:09 AM
Yes, members can disable viewers or comments if they don't want people seeing them yet.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on April 30, 2018, 07:51:17 PM
Quote from: RCM442
  members can turn off comments if they want.
A 'feature'/option on the site that itself should be "turned off". Totally pointless.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: HomeBrewLamps on April 30, 2018, 09:12:06 PM
A 'feature'/option on the site that itself should be "turned off". Totally pointless.
Agreed.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: LampLover on May 01, 2018, 02:05:32 AM
Agreed.

Agreed +2


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: rjluna2 on May 01, 2018, 05:29:59 AM
I advise not to take it off.  Probably any member wants to fix something and/or not verified until he/she is satisfy that the information is properly formatted before published the finding.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: MissRiaElaine on May 01, 2018, 07:10:38 AM
A 'feature'/option on the site that itself should be "turned off". Totally pointless.
Not necessarily. I personally don't have a use for it, but I can see why some people would.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: High Intensity on May 22, 2018, 07:22:09 PM
I think this might be a bug.
When i post a new photo in the gallery, there is about a 50/50 chance that i will get a notification email telling me that someone left a comment when someone leaves a comment on the post (this is with new posts that have no comments yet).


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: MissRiaElaine on May 23, 2018, 08:29:04 AM
I think this might be a bug.
When i post a new photo in the gallery, there is about a 50/50 chance that i will get a notification email telling me that someone left a comment when someone leaves a comment on the post (this is with new posts that have no comments yet).

Yes, I get that too sometimes.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Men of God on June 24, 2018, 11:13:55 AM
AGAIN... If. I not use VPN,i
I can't reply with the Article


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: RCM442 on July 05, 2018, 01:32:26 PM
Quoting a post on mobile (in my case iPhone 8+ mobile safari) hides the quoted content when the post is submitted. Hitting edit shows the quoted text is present in the text box and viewing the post on a computer shows it as well.
That's not a bug. It's supposed to do that on mobile. If you guys want we can turn it back on.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: F96T12 DD VHO on July 07, 2018, 06:58:37 AM
I feel like something is missing from  the Index  (https://www.lighting-gallery.net/index.php), was there a lager space between the top of the logo and where the top of your browser is?
Because I feel like the spot where it says "Hey, F96T12 DD VHO, you have X messages, X are new.
July 07, 2018, 07:51:50 AM" was further from the top of the page

Maybe someone did this to improve space and make the site a little faster


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: F96T12 DD VHO on July 11, 2018, 04:04:57 PM
I don't have the choice to disable comment/ratings on my posts
Is this a thing only with certian members because on any device of mine I can't do it. Sometimes it's really needed


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on August 26, 2018, 08:25:39 AM
The website don't provide popup message when I receives a PM from someone, despite the option is enabled in my profile settings.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on February 23, 2019, 02:07:29 PM
Over the past few days I've been getting a number of these errors here when in the gallery (usually when attempting to post a reply, or uplad an image):


The connection was interrupted

The connection to www.lighting-gallery.net was interrupted while the page was loading.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

(Try Again)

--------------
Doesn't matter how many times I click 'Try Again', the page won't load. Only option is to close FireFox & re open it, then try again (then it'll usually work)
...and its only here. when LG gives that err, I can still go to other sites.



Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on February 23, 2019, 08:37:31 PM
more of these...


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: GE101R on February 23, 2019, 09:41:28 PM
Me too...


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on February 24, 2019, 04:41:48 AM
I don't have this problem, and I uploads from my computer having Windows 7.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: HomeBrewLamps on March 13, 2019, 01:02:06 PM
Encountered this annoying sh! T after spending 30 minutes editing file information  >:(

I was trying to fill in missing file information on my fluorescent album. Aswell as updating all the pictures "Base" information from "Bi-Pin" to "G13 (Medium Bi-Pin)" and after finishing all that it gives me this stupid error. Quite annoying.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: HomeBrewLamps on March 13, 2019, 06:51:50 PM
Got another error...


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: LampLover on March 13, 2019, 06:55:44 PM
Got another error...

I have the same error


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: High Intensity on March 13, 2019, 06:55:59 PM
I'm also getting the same error.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Patrick on March 13, 2019, 07:08:45 PM
If you encountered a database error, please check again.  It should be working normally now.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: High Intensity on March 20, 2019, 07:25:35 AM
If you encountered a database error, please check again.  It should be working normally now.
Well, it was gone, for about a week before coming back.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on March 20, 2019, 07:27:34 AM
I didn't encountered this problem at all.

Update: While posting this message. I encountered this problem as well:
(https://i.postimg.cc/28QNMvKC/Database-Error-LG.png)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on March 20, 2019, 07:48:27 AM
I didn't encountered this problem at all.

Update: While posting this message. I encountered this problem as well:
(https://i.postimg.cc/28QNMvKC/Database-Error-LG.png)

Well:
(https://i.postimg.cc/nhKV4NJY/Critical-error-LG.png)
(https://i.postimg.cc/L6LgWCSh/Strabge-apperance-of-the-gallery-of-LG.png)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: dor123 on March 20, 2019, 07:50:26 AM
If this isn't enough:
(https://i.postimg.cc/PJmfS7Dj/Upload-failure-LG.png)


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: lightinglover8902 on March 20, 2019, 09:55:39 AM
Me too. I having the same issue.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Patrick on March 20, 2019, 06:19:11 PM
I apologize, the database service must have restarted, and when it did, the setting change from the other day reverted back to the incompatible mode.  I've set it again, this time in a way that ought to be permanent, so this shouldn't be an issue going forward.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wide-lite 1000 on June 20, 2019, 03:23:18 PM
This shows up occasionally at the bottom of  member photo comments, what is it ?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Patrick on June 20, 2019, 07:14:47 PM
It's a debugging log, you can ignore it.  Although there's an option to enable it only for administrators, sometimes regular user accounts behave differently, which is why I've occasionally switched it on for everybody.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: wide-lite 1000 on June 20, 2019, 07:19:00 PM
Gotcha ! I've only just noticed recently .


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on June 23, 2019, 02:30:46 PM
Been getting multiple of these today:
(https://www.lighting-gallery.net/index.php?action=dlattach;topic=5045.0;attach=5769;image)
Enough to make the site nearly un-useable .


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: xmaslightguy on July 12, 2019, 09:36:02 AM
And getting these ^^ again today .UG. gonna have to start calling this site Error-Gallery ???


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Binarix128 on July 12, 2019, 01:26:00 PM
Anyone have duplied comment when you post?


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Binarix128 on July 12, 2019, 01:29:55 PM
UI errors at mobile phone:


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: fluorescent lover 40 on July 12, 2019, 08:41:18 PM
Been getting multiple of these today:
(https://www.lighting-gallery.net/index.php?action=dlattach;topic=5045.0;attach=5769;image)
Enough to make the site nearly un-useable .

Strange, never got one of these.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: Binarix128 on July 13, 2019, 10:19:19 AM
Strange, never got one of these.
Me too, I never got one of these.


Title: Re: Bug reports (Started at end of July)
Post by: High Intensity on July 21, 2019, 09:58:33 PM
I noticed that recently, certain categories (such as Last Uploads, Last Comments, and Most Viewed) have been capped at 500 pages. I'm not sure if this was intentional or if it's a bug.