Author Topic: Bug Reports (After October 2009)  (Read 43795 times)
wattMaster
Hero Member
*****
Offline

Gender: Male
Posts: 2009
View Gallery


WWW
Re: Bug Reports (After October 2009) « Reply #180 on: July 24, 2016, 07:23:35 PM » Author: wattMaster
Another Bug: When I try to see someone's search results in Who's Online, it shows the last search I made. Not a big one, but a bug at least.
Another Bug: When you upload a photo, there is a delay between the photo showing up in Last Uploads and Last Updated Albums. If I remember, it was a couple of minutes.
« Last Edit: July 24, 2016, 08:49:28 PM by wattMaster » Logged

SLS! <click

wattMaster
Hero Member
*****
Offline

Gender: Male
Posts: 2009
View Gallery


WWW
Re: Bug Reports (After October 2009) « Reply #181 on: July 27, 2016, 07:52:26 PM » Author: wattMaster
Here's a little quirk, when you rename a thread, the previous posts don't reflect the change. Not really a bug, but a possible source of confusion that may make you think there is a glitch with it.
Logged

SLS! <click

RCM442
Administrator
Sr. Member
*****
Offline

Gender: Male
Posts: 304
View Gallery

rcm442 rcm442 rcm442
WWW
Re: Bug Reports (After October 2009) « Reply #182 on: July 28, 2016, 09:00:45 PM » Author: RCM442
This bug reports thread has grown very large, creating a new one.
Logged

Linear fluorescent will never lose to LED!
I am not Anti-LED, as I have some in use at my house.
Administrator #4
Need help with something on the site? Let me know!

Print 
© 2005-2019 Lighting-Gallery.net | Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines